lo carrer del riu

lo carrer del riu

16 de setembre, 2011

Guardiola defensa la immersió lingüística

L'entrenador del FC Barcelona, Pep Guardiola, ha agraït aquest divendres a un periodista italià que li fes una preguntà en català i l'ha qualificat de “crac” pel seu ràpid aprenentatge de la llengua catalana. Guardiola ha defensat així la immersió lingüística a Catalunya.

En la roda de premsa prèvia al partit de dissabte contra l'Osasuna, corresponent a la quarta jornada de la Lliga, el tècnic blaugrana ha interromput el corresponsal de Sky Sports Itàlia per, dirigint-se a la resta de periodistes, etzibar: “Veieu la immersió lingüística?” No content amb això, un somrient Guardiola ha tornat a interferir en la tasca del reporter italià per dir-li que era un “crac” per la seva adaptació entre l'aplaudiment i riallades de la resta de companys.

Per la seva banda, el sorprès periodista, que va arribar a Barcelona fa uns dos anys, ha acceptat l'elogi amb un punt d'autocrítica malgrat el seu excel·lent català i ha assenyalat: “Això ho veurem quan acabi la pregunta”.

Guardiola, nascut a Santpedor, va rebre el passat 8 de setembre la Medalla d' Honor en categoria d'Or del Parlament de Catalunya per la seva carrera esportiva, tant com a jugador i entrenador, i sobretot a causa dels valors personals que representa.

La millor defensa /ElPunt/Avui)

Condemnen Otegi a deu anys de presó per reconstruir Batasuna

A Espanya li interessa acabar amb ETA? Ah, que no hi havia caigut. Venen eleccions!!! L'Audiència Nacional ha condemnat a deu anys de presó l'exportaveu de Batasuna Arnaldo Otegi i l'ex-dirigent del sindicat LAB Rafael Díaz Usabiaga en considerar que van actuar com a dirigents d'ETA en tractar de reconstruir la formació il·legal a través del projecte Bateragune, han informat fonts jurídiques.

L'exportaveu de Batasuna, Arnaldo Otegi, ha dit després de conèixer la seva condemna a presó “que ningú abandoni aquest camí perquè guanyarem”.

Otegi, detingut a la presó de Logronyo, ha penjat aquesta reacció en el seu twitter.