lo carrer del riu

lo carrer del riu

29 de setembre, 2007

Si no passa res ...

A les 21:58 Llevant - Barça

L'escalada de tensió -i de despropòsits- que alimenta Sogecable en l'intent de governar Audiovisual Sport (AVS) com si fos només seva ha situat fora de la llei -de l'interès general- les empreses relacionades amb la comercialització de la Lliga de futbol: no hi va haver retransmissió en obert de cap partit de la jornada que s'ha jugat entre setmana.

La crispació generada per Sogecable fa que Televisió de Catalunya (TVC) recordi que, ara com ara, "no hi ha cap persona a AVS facultada per a l'adopció de decisions sobre els contractes i actes de disposició dels drets de futbol".

Amb això, TVC planta cara a Sogecable, que dijous va explicar que "el consell [d'administració d'AVS, en què també hi ha TVC] ha acordat mantenir els poders que ostenta Ignacio Campo, conseller d'AVS, així com els de Javier Carrillo i Esteban Sánchez".

TVC assegura que "els poders d'Ignacio Campo no són suficients" a l'hora de decidir com s'ha de fer la retransmissió dels partits i amenaça que "després de la situació creada" farà servir "les vies legals, inclosa la judicial, per exigir les responsabilitats de tot tipus que s'han produït".

MediaPro també forma part del repartiment d'aquest sainet en què hi ha molts -molts- diners en joc. Per això, ahir el conseller delegat de La Sexta -el canal de MediaPro-, José Miguel Contreras, va retreure a Sogecable que creï "un embolic mediàtic que vol transformar un embolic polític mentre busca l'empara del govern Zapatero".