lo carrer del riu

lo carrer del riu

31 d’octubre, 2007

Doble triomf català

La selecció d’hoquei patins goleja en un sol dia Sud-àfrica(10-1) i Colòmbia (11-0) i té a tocar les semifinals La selecció catalana ha agafat la velocitat de creuer a la Copa Amèrica i ahir va sumar dues victòries clares –contra Sud-àfrica i Colòmbia– que la deixen a les portes de les semifinals.

Un cop superats els problemes pel viatge, el combinat de Jordi Camps ja destil·la sensació de màxim favorit. Només l’amfitrió Brasil i Xile (que ahir va arrencar un empat a l’Argentina) semblen capaços de frenar l’equip català.

Però si esportivament el torneig va sobre rodes, encara millor ambient es respira al voltant de la presència catalana. “Estem competint en absoluta normalitat i això és el més important”, diu el seleccionador. Camps recorda que “a Macau –seu del Mundial B on va competir com a membre provisional de la FIRS– l’ambient era molt diferent i fins i tot se’ns va intentar frenar la participació”.

Contra Colòmbia, al vespre, Catalunya es va tornar a exhibir:11-0 amb un nou hat trick d’Ivan Tibau.

Avui la selecció jugarà el 4t partit de la primera fase contra els Estats Units (33, 16.00 h), golejats ahir per l’Argentina 22-1.