lo carrer del riu

lo carrer del riu

24 d’octubre, 2007

Prepare-mos !!!

Catedràtics, acadèmics i una campiona olímpica elegiran una lletra per a l'himne egspañol. La Societat General d'Autors i Editors (SGAE) ha anunciat els noms de les sis persones que formaran el jurat per elegir una lletra per a l'himne egspañol, entre les quals hi ha el director de l'Institut Complutense de Ciències Musicals (ICCMU), Emilio Casares, i la doble campiona olímpica Theresa Zabell.

A més de Casares, catedràtic de Musicologia de la Universitat Complutense de Madrid, i Zabell, vicepresidenta del Comitè Olímpic Egspañol (COE), formaran el jurat Juan Pablo Fusi, catedràtic d'Història Contemporània, Manuel Jiménez de Parga, expresident del Tribunal Constitucional, Tomás Marco, compositor i acadèmic de la Reial Acadèmia de Belles Arts de San Fernando, i Aurora Egido, catedràtica de Literatura Egspañola de la Universitat de Saragossa i acadèmica de la Reial Acadèmia de Bones Lletres. Com veieu, tot primeres firmes.

Els components d'aquest tribunal, que han estat seleccionats per l'ICCMU, es constituiran com a jurat dilluns 5 de novembre en una primera reunió en què establiran el mètode i el pla de treball (com el de les balances fiscals ?) a seguir per seleccionar una lletra, de les 7.000 propostes que esperen rebre la SGAE i el COE.

-La música ja la sabem: txunta, txunta, taxuntaxuntaxunta tataxun ta xun...