lo carrer del riu

lo carrer del riu

02 d’octubre, 2007

Zapatero i Ibarretxe es reuniran el 16 d'octubre a Madrid.

El president del Govern, José Luis Rodríguez Zapatero, i el lehendakari, Juan José Ibarretxe, han acordat reunir-se al palau de la Moncloa el 16 d'octubre, segons fonts de l'Executiu.

Zapatero i Ibarretxe han mantingut avui una conversa telefònica en què han fixat aquesta data per intercanviar punts de vista sobre la proposta del lehendakari de celebrar una consulta en relació amb el futur del País Basc. Ibarretxe, segons ha informat avui en roda de premsa, va trucar ahir al palau de la Moncloa per contactar amb Rodríguez Zapatero amb el fi de demanar-li una reunió i traslladar-li personalment la seva intenció de convocar un referèndum sobre el futur del País Basc.

Fonts de l'Executiu han informat de la impossibilitat de Zapatero d'atendre aquesta trucada perquè estava viatjant a Barcelona. Per això, el president del Govern s'ha posat en contacte aquesta tarda amb el lehendakari.

Per una altra banda, les mateixes fonts han negat que, en contra del que s'ha publicat en algun mitjà de comunicació, Zapatero i Ibarretxe mantinguessin aquest estiu una reunió en què el lehendakari el va informar dels seus plans respecte a la convocatòria del referèndum al País Basc.