lo carrer del riu

lo carrer del riu

26 de desembre, 2007

Papa, no vinguis amb tren !!!

Renfe s'ha vist obligada per tercera vegada a retornar l'import íntegre del bitllet als passatgers que viatjaven en el nous AVE que cobreixen el trajecte Màlaga-Madrid per arribar a la capital amb un retard de 40 minuts i de 100 minuts, respectivament.

Els retards s'ha produït a causa de una fallada en el sistema informàtic de traducció de senyals, el que ha provocat aquest matí els primers retards importants de l'AVE entre Màlaga i Madrid. En el segon dia laborable de funcionament els seus passatgers han estat els primers a haver de ser indemnitzats per un retard superior als 40 minuts amb la devolució íntegra del bitllet.

El primer retard ja el van patir els viatgers del primer tren del matí entre Valladolid i Madrid que el passat dia 24 van arribar a la capital 48 minuts més tard del previst, uns retards que per al president de Renfe, José Salgueiro, són comparables al rodatge d'un cotxe.

Es tracta del segon balanç que fa Renfe des de l'inici del servei a Valladolid el dissabte i a Màlaga el diumenge, un balanç que Salgueiro considera “bastant satisfactori”. Quant a l'AVE a Barcelona assegura que arribarà abans del que pensem encara que sense avançar cap tipus de data.