lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 de febrer, 2008

Gent propera a Sabanza impedeix un acte contra el cementiri nuclear

Hi havia convocada una concentració per part de la Coordinadora Anticementiri Nuclear de Catalunya (CANC) a Móra la Nova, ja que l'Ajuntament no havia aprovat una moció contra la implantació d'un cementiri nuclear al territori. Però una contramanifestació pujada de to i més nombrosa de gent propera a l'alcalde convergent, Joan Manuel Sabanza, va fer recular els impulsors de la protesta. Segons l'alcalde, el ple ja ha rebutjat reiteradament la instal·lació del cementiri a Móra la Nova.

Unes 50 persones formades per regidors de CiU de Móra la Nova i gent del poble van evitar ahir que els membres de la coordinadora anticementiri es manifestessin a Móra la Nova. La concentració de la CANC estava convocada, a les 12 del migdia, perquè l'Ajuntament no havia aprovat una moció contra la instal·lació d'un magatzem temporal centralitzat (ATC) de residus nuclears, conegut com a cementiri nuclear.

Un membre de la CANC, Joan Manuel Olivella, va afegir que la reacció dels contramanifestants va ser «agressiva i fora de lloc». Segons Olivella, els membres de la CANC van ser insultats i van decidir anul·lar la concentració per «por de ser agredits». VilaWeb/El Punt: Una contramanifestació pro Sabanza tensa la corda a Móra la Nova i evita la concentració anticementiri nuclear

Alego: Més comunicats sobre el 3 de febrer a Móra la Nova

Alego: CIU DE MÓRA LA NOVA EMET DOS COMUNICATS

Alego: PINTADES MOLT LAMENTABLES A MÓRA LA NOVA