lo carrer del riu

lo carrer del riu

06 d’abril, 2008

Laporta: "És absolutament absurd donar la temporada per perduda"

Laporta 060408 CATr El president del Barça, Joan Laporta, ha urgit avui els aficionats presents en la 31a edició de la trobada mundial de penyes del club a mantenir la "il·lusió i la mentalitat guanyadora" per aspirar als títols en joc i ha ressaltat que considera "absolutament absurd donar la temporada per perduda".

En el seu enèrgic discurs al miler de penyistes reunits a l'Hospitalet de Llobregat amb motiu de la trobada anual de penyes, Laporta ha demanat als aficionats un plus d'il·lusió. "Estem en un moment molt important i cal tenir mentalitat guanyadora i il·lusió. No podem transmetre desil·lusió ni donar la temporada per perduda, seria absolutament absurd anar per aquesta línia".

Parlant en català i en castellà ha recordat que l'equip encara s'hi juga "la Lliga i la Champions, gairebé res", pel que ha reclamat als aficionats que siguin capaços de "mantenir la mentalitat guanyadora" i que "no tirin la tovallola com de vegades tinc la sensació que alguns fan".

"Tot i que la distància encara és considerable, encara aspirem a la Lliga amb majors o menors encerts. I veurem què passa aquesta nit", ha proclamat en referència al compromís del Real Madrid a Mallorca.

Amb l'escalf dels penyistes i en el to que els polítics solen utilitzar en els seus mítings de campanya electoral, Laporta ha destacat que "tenir l'oportunitat de passar a semifinals" de la Lliga de Campions "és un motiu d'orgull per a tot el barcelonisme".

"Per això els demano que transmetin aquestes sensacions guanyadores. Dimecres tenim un partit molt difícil davant el Schalke 04 perquè tothom ens dóna per guanyadors, però si no ens ho creiem nosaltres, no s'ho creu ningú".

Laporta també ha lamentat el fet que "hi hagi gent que s'encarrega d'explicar les nostres misèries i decepcions", pel que ha demanat als barcelonistes "que siguem nosaltres qui generem aquest esperit guanyador" a fi de ressaltar les "grandeses del Barcelona en un gran moment de la seva història", amb la possibilitat de guanyar "una nova Champions i per què no, una altra Lliga".

A més, Laporta ha explicat als penyistes que al vestidor del Barça conviu "un grup que ho ha aconseguit tot i un altre que està emergint" i que precisament aquesta "coexistència" fa que l'equip "necessiti més que mai el suport de vostès".