lo carrer del riu

lo carrer del riu

23 de maig, 2008

Benach fa una crida a la unitat del partit després del congrés d'ERC

El candidat d'ERC Futur a la presidència de la formació, Ernest Benach, ha fet una crida a la unitat del partit després de la votació de la militància convocada per al mes de juny.

Benach també ha garantit "el compliment" de l'Acord d'Entesa –el pacte postelectoral que va rubricar amb el PSC i ICV-EUiA i que va permetre reeditar la coalició d'esquerres al capdavant de la Generalitat– per donar imatge de "gent seriosa i responsable".

Compromís arreu

Aquest compromís també s'estén als acords signats als ajuntaments, diputacions i el govern autonòmic de les Balears, on ERC participa a la coalició Bloc per Mallorca amb Esquerra Unida-Els Verds i el Partit Socialista de Mallorca (PSM).

Tot això té la finalitat, ha dit Benach, de demostrar que ERC "és un partit que manté els pactes subscrits". En aquest sentit, ha assegurat que, en el context actual de desacceleració econòmica i dificultats en les infraestructures, desplegar l'Estatut i negociar un model de finançament per a Catalunya, ERC ha de "garantir l'estabilitat".