lo carrer del riu

lo carrer del riu

18 de juliol, 2008

La selecció catalana finalitza invicta i en primer lloc la fase inicial de la Copa Amèrica 2008 d'hoquei patins

L'equip dirigit per Jordi Camps ha guanyat per 6 a 0 la selecció d'Uruguai. La selecció uruguaiana ha finalitzat en darrera posició en perdre tots els partits disputats i ha estat l'únic equip que no ha aconseguit passar a semifinals. Els catalans han estat netament superiors i a la mitja part ja tenien un marcador favorable de 4 gols a 0.

Avui divendres a tres quarts de dotze de la nit hora catalana disputaran la semifinal contra la selecció del Brasil. Els brasilers s'han classificat en quart lloc a la fase inicial, on només ha guanyat un partit contra l'Uruguai. En cas que els catalans superin aquesta semifinal jugaran aquest dissabte la final contra Argentina o Xile.

L'any passat l'Argentina va arrabassar el títol als catalans a la final, enguany, sembla que es pot repetir el mateix partit, doncs els argentins també es troben a semifinals i la seva segona posició a la fase inicial i el fet de ser els amfitrions de la competició els assenyala com a favorits a enfrontar-se als catalans de nou a la final.