lo carrer del riu

lo carrer del riu

11 d’agost, 2008

Castells acusa De la Vega de voler intimidar Catalunya

Castells 110808 CATr Castells 110808 RAC1 El conseller d'economia, Antoni Castells, ha manifestat que "l'especialitat de la casa del govern de l'Estat és tractar d'intimidar i d'amedrentar", en relació a les advertències d'aquest cap de setmana de María Teresa Fernández De la Vega a José Montilla. No deixa de ser sorprenent, ha dit Castells, que aquesta senyora hagi acusat Montilla de caure en l'excés verbal.

Castells ha retret el govern espanyol per no voler posar arguments sobre la taula. "De fer força soroll perquè no s'escoltin els arguments dels que en tenim. Però, això ja ho coneixem".

Així mateix, el conseller ha assegurat que "en aquests moments el que hi ha és una proposta del govern espanyol inacceptable". "En una etapa de negociació, tothom mou fitxa. Nosaltres no som dels que ens quedem asseguts", ha subratllat.

Castells creu que el govern espanyol "hauria de fer algun pas que demostrés que s'ha mogut una mica de la posició en què estava i que ho ha fet en la bona direcció". Perquè en la posició que estava el 21 de juliol, ha dit, "és molt difícil que d'allà en surti el model de finançament que es desprèn de l'Estatut".

En relació als pressupostos de l'Estat i la posició del PSC, Castells ha insistit a reclamar que els diputats socialistes 'puguin votar que sí gràcies a què els pressupostos contenen un magnífic acord, un bon acord de finançament'.