lo carrer del riu

lo carrer del riu

07 d’agost, 2008

Montilla es queixa de falta de recursos a dos dies del 9-A

No deu llegir les notícies. ES GASTEN LO PRESSUPOST DE CATALUNYA A LA XINA !!! Montilla 070808 CATr El president de la Generalitat, José Montilla, ha denunciat aquest dijous la manca de recursos econòmics del govern a dos dies de la fi del termini fixat per l'Estatut per arribar a un acord de finançament amb el govern espanyol.

El president ha remarcat que malgrat l'actual període de crisi econòmica les administracions no s'han d'abstenir de fer "un esforç addicional" en infraestructures i polítiques socials "per garantir la cohesió social i territorial del nostre país". Així mateix ha apostat per treballar amb 'optimisme' i de forma conscient de les necessitats existents "per sortir el més aviat possible d'aquesta situació".

Montilla ha garantit que des del govern s'està treballant per solucionar les necessitats del país de forma conjunta amb el món local.

El president de la Generalitat ha fet aquestes declaracions durant la visita que ha fet en motiu de la finalització de les obres de millora de la C-12 entre Àger i l'enllaç amb la C-13 en direcció a Tremp. La posada en servei d'aquest tram marca el punt final de les obres de condicionament d'aquesta carretera que uneix Balaguer i el Pallars Jussà. -No res !!! Aquí inaugurant una rotonda (si convé, dos cops la mateixa) i el govern central fent-se el nuevo rico per enlluernar la Xina (economia emergent). Ja hi podem exportar pernils, aviat hi faran "toros". El règim xinès no s'esgarrifa de la sang !!!