lo carrer del riu

lo carrer del riu

09 de setembre, 2008

Alfons López Tena i Àngel Colom, entre les personalitats que s'adhereixen a la manifestació d'entitats de la Diada per un estat propi

López Tena 080908 COMr L'actor Sergi López, l'exlíder d'ERC i militant de CDC Àngel Colom, el catedràtic de filosofia Josep Maria Terricabras, l'escriptor Mathew Tree, el president del Cercle d'Estudis Sobiranistes, Alfons López Tena, l'escriptor Víctor Alexandre o el creador del portal El Fènix, Èric Bertran.

Aquestes són algunes de les personalitats que s'han adherit a la manifestació que, sota el lema 'Som una nació, volem estat propi', se celebrarà a Barcelona l'Onze de Setembre, impulsada per una cinquantena d'entitats. Aquesta manifestació vol ser el "tret de sortida" d'aquest lema i no es descarta que hi pugui haver més actuacions conjuntes, segons han explicat els promotors.

Es tracta d'una manifestació que té el suport d'una cinquantena d'entitats, segons ha explicat Elisenda Paluzie, de Sobirania i Progrés. La manifestació començarà a les cinc de la tarda a la plaça d'Urquinaona, a la mateixa hora que també ho farà ERC i altres grups. En aquest cas, les entitats preveuen que el recorregut es faci per la Ronda de Sant Pere fins arribar a l'Arc de Triomf, i baixar fins a l'entrada al Parc de la Ciutadella a l'alçada del Passeig Lluís Companys.

Allà, el poeta i dramaturg Feliu Formosa hi llegirà un manifest, on es defineix un estat propi com un "objectiu ambiciós, engrescador i clar", ja que veuen "esgotada" la via autonomista. Així, consideren "inajornable" l'exercici del dret d'autodeterminació.