lo carrer del riu

lo carrer del riu

07 de setembre, 2008

Ells (PSOE) ja l'han tret (lo Sant Cristo Gros) !!!

Guerra recorda a Montilla que "o s'és socialista, o no" Alfonso Guerra 070908 CATr El president de la Comissió Constitucional del Congrés dels Diputats, Alfonso Guerra, ha criticat aquest diumenge la postura del president de la Generalitat, José Montilla, en el debat del model de finançament, i l'ha advertit que "no es poden fer operacions irresponsables que després tenen conseqüències complicades" pel govern de Zapatero, perquè "o s'és socialista o no s'és socialista".

Guerra s'ha preguntat "què hi ha al darrere" de la unitat de la "dreta i l'esquerra" a Catalunya i de les "amenaces de trencar un grup parlamentari" i no donar suport als pressupostos generals de l'estat. "Què volen tots aquells d'allà, derrocar el govern del PSOE perquè governi el PP amb els nacionalistes?" ha preguntat.

-juguen senyors el joc ja ha començat, el teatre també¡¡, la COMEDIA TAMBÉ¡¡ I CLAR LO QUE DIU AQUEST ES LO QUE VAL, ES DE l´PARELL DEL PARTIT I DEL GOVERN CENTRAL¡¡

-Sí Sr. Guerra o s'és socialista, o s'és un maleït imperialista, etnocida i depredador com vós, que només feu servir el socialisme com a tapavergonyes de la vostra ideologia real.

-Vinga, Guerra, si els primers que pacteu amb el PP sou vosaltres, el PSOE, cada cop que hi ha en joc "temas de estado", o no? Davant de Catalunya o del País Basc, bé que pacteu PSOE i PP com a bons nacionalistes espanyols que sou. Quines galtes, aquest home. . . Guerra & Su Cepillo, calla la boca, demagog!