lo carrer del riu

lo carrer del riu

14 de setembre, 2008

Els Catalans Dragons s'estrenen amb una gran victòria a les semifinals de la Super League

L'equip perpinyanès de rugbi a XIII Catalans Dragons ha començat amb una gran victòria la fase final de la Super League, la principal competició europea d'aquest esport, on és l'únic club no anglès. Els de Perpinyà van guanyar ahir 46 a 8 a l'estadi Gilbert Brutus de Perpinyà contra el Warrington (sisè classificat). Ara els catalans jugaran el 20 de setembre contra el vencedor del duel entre els quart i cinquè classificats, el Wigan.

Abans d'accedir a la final, encara els caldrà superar una última semifinal, contra el perdedor del partit entre el primer classificat (Saint Helens) i el segon (Leeds). Gràcies a una magnífica temporada, en què s'han encadenat fins a set victòries seguides, el conjunt del tècnic Mike Potter conserva així l'etiqueta d'equip revelació guanyada ara fa un any, quan els Catalans van disputar la final de la Copa d'Anglaterra a Wembley.

Si l'any passat els Catalans Dragons van arribar a la final de la Copa, enguany la progressió de l'equip a la Super League ha estat notable, i ha acabat la fase regular en tercera posició. Això li permet, per primera vegada, entrar als 'play offs' disputats pels primers sis equips classificats a la lliga.