lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 de setembre, 2008

La central nuclear d'Ascó afirma que la planta "ja està neta" de partícules radioactives, com no podia ser d'una altra manera.

Dins de la central, és una cosa. Fora, n'és una altra. Je, je!!! El portaveu de l'Associació Nuclear Ascó-Vandellòs (ANAV), Eugeni Vives, molt coto, ha afirmat que la central nuclear d'Ascó I "ja està neta" de partícules radioactives, després d'haver dut a terme una anàlisi exhaustiva i treballs de neteja a la planta. Segons Vives, l'empresa ha revisat "pràcticament tota la central", només els falta un quartet que ningú hi vol entrar (el de les rates?) i ha expressat la voluntat del titular perquè "un succés d'aquest tipus no es repeteixi una altra vegada".

El comitè local d'informació d'Ascó s'ha reunit per informar de les actuacions fetes a la central després de la fuita de partícules radioactives, i l'alcalde d'Ascó, Rafael Vidal que treballa a la nuclear, ha explicat que el territori "recupera la confiança perduda" després del succés. La gent, de tant contenta, es posen a ballar la jota. Tots han oblidat els dies negres i agraeixen al senyor batlle, que treballa a la nuclear, que els cuidi tan bé i li desitgen llarga vida, a n'ell i a la central, que bons dinerets els dóna!!!