lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 de setembre, 2008

No diguis blat, si no és al sac i ben lligat!!! (II)

ERC creu que el govern espanyol rectifica la seva estratègia de "tensió" contra Catalunya El president d'ERC, Joan Puigcercós, ha destacat avui que en els últims dies el govern de José Luis Rodríguez Zapatero intenta rebaixar la "tensió" en el debat sobre el finançament, en haver-se adonat que s'ha "equivocat" en alimentar el ressentiment de la resta d'Espanya contra Catalunya.

Després de reunir-se amb el coordinador general d'EUiA, Jordi Miralles, Puigcercós ha denunciat que el govern espanyol, amb l'objectiu de parar els peus a les reivindicacions financeres de Catalunya, va recórrer en els últims mesos a una tàctica de la "vella escola": intentar "posar la resta de territoris de l'Estat contra Catalunya". "Rodríguez Zapatero i el seu equip ministerial s'han equivocat. Ha estat un error. Aquesta tensió que ha intentat provocar el govern espanyol i a la qual han contribuït alguns barons territorials no contribueix al diàleg i a un bon clima", ha advertit.

Puigcercós espera que en els pròxims dies, segurament després de la diada de l'Onze de Setembre, el govern de la Generalitat i CiU tanquin una proposta conjunta de finançament.