lo carrer del riu

lo carrer del riu

21 de novembre, 2008

Els estudiants universitaris estendran les tancades contra el pla de Bolonya

Els alumnes tancats a la Universitat de Barcelona (UB) i a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) han anunciat aquest divendres que dilluns que ve, dia 24, mantindran la tancada i ocuparan més espais acadèmics.

A la UB, els representants dels entre 200 i 300 alumnes tancats s'han posicionat així en considerar que l'oferta de diàleg del rector, Josep Samitier, és "buida de contingut". Ja està prevista una altra ocupació al campus Mundet, a la Vall d'Hebron.

Samitier havia afirmat al matí que permetrà que els estudiants mantinguin la tancada a l'edifici històric del rectorat durant el cap de setmana, si bé creia que a partir de dilluns haurien d'abandonar l'ocupació en iniciar-se el procés de diàleg. Paral·lelament, a Bellaterra, la Coordinadora d'Assemblees de Facultat de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC) han anunciat avui que la setmana que ve tornaran a ocupar diverses facultats en protesta pel pla Bolonya.

Els estudiants han anunciat que tenen previst celebrar un referèndum dimarts per demostrar que la comunitat estudiantil està contra de la implantació del pla de Bolonya de reforma dels estudis universitaris. directe.cat: Els estudiants ocupen la Universitat.