lo carrer del riu

lo carrer del riu

24 de novembre, 2008

La tancada d'estudiants creix i s'escampa

La tancada d'estudiants a la Universitat de Barcelona (UB) continua i des d'aquest matí els 200 estudiants que hi ha tancats a l'edifici històric de la Universitat de Barcelona s'hi han afegit els estudiants de la Facultat de Lletres de la Universitat Autònoma. Uns 150 estudiants han ocupat aquest matí aquesta facultat i s'han instal·lat amb sacs de dormir al vestíbul, en protesta pel pla de Bolonya.

Els estudiants han traslladat la seva tancada des de la Facultat de Ciències Polítiques (que compta amb una vintena d'aules), on eren des de la setmana passada, a la de Lletres, més espaiosa. Així, algunes de les classes d'aquesta facultat s'han suspès, i en algunes aules el mateix centre s'ha penjat un cartell assenyalant que les classes poden canviar d'ubicació. Fonts de la UAB han assenyalat que en principi l'activitat acadèmica continuarà, encara que de manera irregular, perquè hi ha nou aules ocupades, a més d'un passadís i el vestíbul d'entrada, on s'acumulen els sacs de dormir i el material que els estudiants han previst que necessitaran durant la tancada.

Segons ha informat un portaveu dels estudiants, la idea és substituir les classes acadèmiques per d'altres que expliquin quines seran les conseqüències de l'aplicació del pla de Bolonya.