lo carrer del riu

lo carrer del riu

23 de desembre, 2008

ERC constitueix la Secció Local de Corbera d'Ebre

ERC ha constituït formalment aquest dissabte la Secció Local de Corbera d'Ebre (Terra Alta). Durant l'acte, el president escollit, Josep Diego, ha expressat la seva voluntat de fer créixer la Secció Local de Corbera i de treballar per donar suport als membres del grup municipal. Així mateix, Diego ha fet palès el seu desig per fer-los més forts encara i revalidar l'alcaldia a les properes eleccions municipals. Josep Diego ha afirmat que el fet de crear la Secció Local de Corbera evidencia que Esquerra 'pren embranzida' a la Terra Alta, i espera que tal com han fet ells, la resta de pobles de la comarca puguin tenir també la seva secció local.

Aquesta és la tercera secció local que Esquerra constitueix a la Terra Alta, i en pocs dies està previst de crear les seccions locals d'Arnes i Bot.

Cal recordar que durant les passades eleccions municipals Esquerra va passar de tenir un únic regidor a dotze regidors, entrant en el consell comarcal de la Terra Alta amb dos consellers.

Segons el nou president comarcal, Ramon Jornet, 'Esquerra vol ser a la comarca una força clau en el futur, introduint una tercera línia que permeti trencar amb l'actual dualitat existent, donant més pluralitat, i sobretot capacitat de diàleg per construir la comarca'.