lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 de gener, 2009

Laporta acusa el Reial Madrid d'intentar desestabilitzar al Barça

Joan Laporta 240109 CATr El president del Barça, Joan Laporta, ha acusat el Reial Madrid d'impulsar "una campanya de desestabilització" contra el Barça "per tapar els seus problemes", en referència a les notícies que han aparegut aquests dies en alguns mitjans de comunicació sobre el possible fitxatge de Leo Messi pel conjunt blanc.

I no es va quedar aquí. A més, Laporta ha dit que aquests intents desestabilitzadors són habituals en l'etern rival i els ha definit com "una lluita desigual perquè compta amb el recolzament de les institucions" que paguen tots els ciutadans "especialment els catalans".

El màxim mandatari del l'entitat blaugrana ha recordat que Messi "està content al Barça" i que "s'encarrega de demostrar-ho a cada partit". Per la seva part, Leo Messi ha deixat clars els seus sentiments. Durant el partit d'aquest dissabte contra el Numància, Messi va besar l'escut, el va assenyalar repetidament mentre celebrava els gols que va marcar i, en declaracions posteriors, va assegurar que ell només marxarà del club si el fan fora.