lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 de gener, 2009

Ridao coincideix amb Benach i aposta per acordar un candidat únic

El secretari general d'ERC, Joan Ridao, considera que el millor per al seu partit és que hi hagi un sol aspirant a candidat a les eleccions catalanes i evitar així la celebració d'unes primàries entre el president de la formació, Joan Puigcercós, i el vicepresident del govern, Josep-Lluís Carod-Rovira.

En una roda de premsa després de la reunió de la permanent d'ERC, Ridao ha assegurat que el candidat a les eleccions no és ara una qüestió que preocupi ni "motivi" a la direcció. A més, ha assegurat que una prova d'aquest fet és que aquest dilluns no s'ha parlat del tema "ni un segon".

Després de reconèixer que "no seria desitjable" que se celebressin primàries, també ha indicat que un procés electoral intern "no ha d'espantar ningú". "Quan s'obri el procés formalment, si és que hi ha més d'un candidat, els estatuts ho diuen molt clar: caldrà fer un procés de primàries", ha remarcat.

Amb tot, Ridao considera que "el millor" que li pot passar a Esquerra és que hi hagi només un candidat que susciti "un ampli consens i guanyi adhesions" en totes les sensibilitats del partit.