lo carrer del riu

lo carrer del riu

10 de febrer, 2009

eMaragall replica que les escoles no s'han fet per "guardar" nens

una de freda i una de calenta eMaragall 090209 RAC1 En el debat sobre la possible setmana de vacances al febrer per avançar el calendari escolar al setembre, el conseller d'Educació, eMaragall, ha estat contundent i ha replicat als pares i mares catalans que les escoles no s'han fet per "guardar" els nens.

El conseller ha manifestat, en una entrevista a TV3, que la societat "ha d'aprendre" que el debat sobre el calendari no s'ha de basar en "quantes hores les escoles tenen els nens guardats", sinó que els centres hi són "per educar i ensenyar, no per una altra cosa".

Així, segons eMaragall, la seva proposta està fonamentada "amb total convicció" per al bé dels nens, i ha sentenciat: "El problema ens l'hem buscat feliçment els pares, perquè els hem volgut tenir". Tot i això, ha dit que des de la seva conselleria es farà tot el que estigui a les seves mans "perquè creixin bé".

En aquest sentit, eMaragall ha assegurat que la decisió s'ha pres únicament pensant en l'educació dels nens i que això beneficia clarament el conjunt dels professionals de l'ensenyament, ja que afegeix moments de respir que ara no existeixen.