lo carrer del riu

lo carrer del riu

16 de febrer, 2009

Esquerra enllesteix un document per negociar amb els socis de govern abans de Setmana Santa

PSC i ICV recomanen prudència Esquerra Republicana prepara un document per a renegociar el pacte de govern amb el PSC i ICV abans de Setmana Santa. A més, el secretari general dels republicans, Joan Ridao, avisa que l'estabilitat del govern tripartit està condicionada per com avanci la negociació del finançament. Arran d'aquest plantejament, els socis de govern han coincidit a demanar prudència, tot i que els eco-socialistes han subscrit la demanda de més fermesa.

Ridao ha avisat, doncs, que el pacte de govern estava amenaçat tant pel finançament com per la crisi econòmica i l'hostilitat del govern espanyol.

El document que prepara ERC per presentar als socis de govern per actualitzar el pacte recull, entre d'altres, la necessitat d'internacionalitzar el conflicte amb Espanya, d'assolir més transparència a l'administració, de defensar inequívocament els símbols nacionals i d'universalitzar els serveis socials. VilaWeb/ElPunt: PSC i ICV recomanen prudència arran de la demanda d'ERC de revisar el pacte de govern