lo carrer del riu

15 de març, 2009

Almeria 0 - Barça 2. Gràcies, Bojan!!!

Puyal 150309

El Barça ha guanyat l'Almeria per 2 a 0 i segueix a sis punts del Reial Madrid. Els de Guardiola han encarrilat un partit plàcid al segon temps amb dos gols de Bojan Krkic. El de Linyola ha sortit de titular per segona vegada en aquesta lliga i ha estat el gran protagonista. Des del primer minut els de Guardiola han dominat el matx sense problemes i han gaudit de les millors ocasions. Cal dir que durant la primera meitat l'home més destacat ha estat Diego Alves, el porter local, que ha evitat fins a tres gols blaugranes amb intervencions de molt mèrit. Amb l'empat a zero s'arribaria al descans, però es preveia la victòria blaugrana. A la represa, els gols no han trigat gaire. Bojan s'ha estrenat a la lliga al minut 54 després de recollir un rebot d'un xut de Messi al pal. Quatre minuts més tard el jove davanter blaugrana ha tornat a anotar després d'una bona jugada personal dins de l'àrea. A partir d'aquí el Barça ha matat el partit i s'ha dedicat a tocar la pilota mentre corria el temps. Els de Guardiola no cedeixen i segueixen al capdavant de la classificació a sis punts del segon classificat quan resten onze partits per acabar el campionat. elPeriódico: El Barça liquida l'Almeria amb un futbol sofisticat

FOTOGALERIA SPORT: les millors imatges del partit