lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 d’abril, 2009

Rosa Cañadell: Religió i educació

És lícit que amb diner públic l’església catòlica d’aquest país faci proselitisme? És lícit que en els centres religiosos que funcionen amb diners públics s’adoctrini als nens i nenes en els dogmes religiosos? És lícit que professors/es, directors/es, que cobren del Departament d’Educació eduquin als nois i noies en la por i la mentida?

Centres educatius, subvencionats amb diner públic que passen vídeos terrorífics sobre fetus, que pengen a la porta cartells antiavortistes, que confonen als nostres joves i infants amb realitats falses i intenten crear temor davant un fet tan delicat com són els embarassos no desitjats. Són coses que estan passant, i no pas molt lluny de nosaltres. I què hi diu el Departament d’Educació?

Què passaria si una mestra musulmana intentés convèncer a les seves alumnes que es posessin el vel o acceptessin la poligàmia?

...

Cal que els responsables públics de l’educació posin fre a aquestes actituds i, urgentment, deixin de subvencionar aquest tipus de centres.

article sencer al debat.cat

2 comentaris:

Amable Pallisé ha dit...

No no és licit, però la por (potser d'anar a l'infern) dels politics es més forta que la Llei.

lo llaguter ha dit...

En temps de governs de dretes, ja ho trobes "normal", però quan manen les esquerres, els teus, és quan més greu et sap. I a sobre, amb un Departament d'Educació més gasiu que mai. És escandalós.

Salut!!*!!

lo llaguter