lo carrer del riu

lo carrer del riu

03 de juny, 2009

"Estem encantats amb Eto'o, però és un dels que té més ofertes"- Laporta dixit

Joan Laporta, president del Barça, ha assegurat aquest dijous que en el club estan "encantats amb Eto'o" i ha explicat que "seria molt bonic que acabés la seva carrera al Barça", encara que ha recordat que "el mercat del futbol és molt dinàmic" i "ens podem trobar amb alguna sorpresa", perquè el camerunès és "un home molt cobejat".

El dirigent, que ha insistit en què totes les qüestions amb vista a la planificació de la temporada són tasca del secretari tècnic, Txiki Beguiristain, i de l'entrenador, Pep Guardiola, ha explicat que Eto'o "és dels que reben ofertes importants". Laporta ha recordat que el Barça disposa "d'una estructura determinada" que no la variarà. "Ens ajustem a la nostra idea. S'apunten xifres molt importants i hem de tenir els peus a terra", ha indicat.

Samuel Eto'o té contracte fins a finals de la temporada que ve, per això si no renova amb el Barça, el camerunès podria negociar el seu futur amb el club que volgués a partir del pròxim 1 de gener del 2010.

"Volem que continuï, té contracte i tant de bo pogués renovar", ha dit el president del Barça, que ha insistit en què totes les decisions esportives es prenen des de la secretaria tècnica i que en cap cas avançaria res. "No entraré a radiar situacions que no convenen", ha afegit.