lo carrer del riu

lo carrer del riu

19 de juliol, 2009

Les JERC "assolirem la independència perquè som imparables"

El portaveu de les JERC, Gerard Coca, ha recordat que "avui en dia encara tenim present els hereus del franquisme com el rei". En aquest sentit, el portaveu de les JERC ha remarcat que "les JERC treballaran dia a dia per fer fora la monarquia: Lluitarem contra l’espanyolisme, el franquisme i la monarquia, perquè no els tenim por", ha sentenciat. També ha afegit que el jovent independentista dels Països Catalans "som la generació que aconseguirem la independència perquè no tenim cap por i som imparables". El dirigent de les joventuts d'Esquerra ha explicat que "els joves d’avui dia no tenim cap excusa per no lluitar; no tenim cap excusa per quedar-nos casa amb els braços plegats". Per Coca, els joves que aquests dies han passat per Montblanc són hereus dels joves que fa 73 anys van haver de lluitar contra els feixistes colpistes que van aixecar-se contra la República. L’Acampada Jove 09, ha estat qualificat per les JERC com un èxit rotund tant d’assistència com d’organització. Fins a 27.000 joves han passat per l’Acampada Jove en la seva catorzena edició, la primera que s’ha celebrat a la vila de Montblanc. Aquesta xifra ha superat totes les expectatives marcades per l’organització i ha evidenciat que el festival és molt més que una simple acampada. També s'ha anunciat que el festival repetirà localització l'any vinent i també se celebrarà a Montblanc.

2 comentaris:

kanopus06 ha dit...

Que patètic, aquests jerkis pollosos no se n'adonen que el seu partit és la submarca del PSOE?
Tan criticar en Mas i va i el seu partit assumeix un sistema de finançament inferior, colla d'hipòcrites i mentiders, ho pagaran (pagareu?) molt car.

lo llaguter ha dit...

Bon dia, kanopus06:

D'on surts tan il·luminat?

Gent com tu necessitem, que tenen les idees tan clares!

N'hi ha que diuen un No fluixet per no dir un Si fort.

Referent al finançament, no et preocupis, ho porten ELLS. Naltros simplement, des de la trinxera, hem d'estar a l'aguait i veure cap a on es decanten.

No facis mala sang amb tot això. El meu avi deia: "Els diners sempre són els mateixos. Una estona els tens tu i una altra estona, jo".

Però tots ja som prou grandets. Com deia aquell: "Consejos vendo!"

lo llaguter