lo carrer del riu

lo carrer del riu

28 de setembre, 2009

Decidim.cat prepara el protocol organitzatiu de les consultes per la independència

Decidim.cat aprovarà dissabte que ve una proposta de protocol organitzatiu per a les consultes per la independència del 13 de desembre que ha estat redactada a partir de l'experiència d'Arenys de Munt pel regidor d'aquest poble Josep Manel Ximenis i per Alfons López Tena i Uriel Bertran, que van ser membres de la comissió avaluadora.

El protocol preveu la forma en què es crearan i posaran en marxa les diverses comissions ciutadanes a nivell local i la forma en què es realitzarà la votació el 13 de desembre.

Es crearà una Comissió Organitzadora Nacional, que serà la responsable del funcionament del referèndum nacional per la independència de Catalunya, i una Comissió Tècnica Nacional que ja ha començat a treballar, el coordinador general de la qual és Alfons López Tena. La comissió la integraran vuit persones i ja han acceptat formar-ne part Uriel Bertran, Josep Manel Ximenis, Miquel Martin i Gamisans, i Vicent Partal.

El 13 de desembre és la data triada per fer la consulta de forma unitària a la majoria de pobles, tot i que es preveu posar una segona data a l'abril per a les ciutats més grans.

directe.cat: Objectiu: 100.000 vots per la independència

VilaWeb: Decidim.cat vol superar els 100.000 vots per la independència el 13 de desembre