lo carrer del riu

lo carrer del riu

20 de setembre, 2009

El Palau de la Música pagava 6.000 euros al mes pel cotxe de Millet

Els 3,3 milions d’euros que Fèlix Millet va assumir que havia malversat de les arques del Palau de la Música van augmentant. Les últimes dades aporten que la Fundació es feia càrrec del cotxe de luxe de Fèlix Millet, un Mercedes 600 pel qual pagava un lísing de 6.000 euros mensuals, a part de pagar també pel mateix sistema un Mercedes d’una categoria inferior per a l’administrador de Millet, Jordi Montull.

Cal sumar-hi, també, els 100.000 euros que es van pagar per un estudi de mercat sobre el grau de satisfacció dels espectadors de l’última temporada de Palau 100, el cicle de música estrella de la Fundació. Els diners els hauria cobrat l’empresa Aysen Produccions 46, creada el gener d’aquest 2009 i que té com administradora única la dona de Fèlix Millet, Marta Valls. L’empresa es dedica a l’assessorament, intermediació, estudis de mercat, enquestes, producció i promoció musical, elaboració i preparació d’acords i convenis amb auditoris musicals. LaVanguardia: La burguesía catalana revisa su papel en la crisis del Palau de la Música

Vicent Sanchis: Epíleg a la cultura de la cobdícia(Avui)

elPeriódico: La justícia sospita que el frau de Millet és més gran que el confessat Millet ha considerat sempre el Palau casa seva, com ho demostra la conversió de la platea en sala de banquets per a la boda de les filles, el 2000 i 2002.