lo carrer del riu

lo carrer del riu

12 de setembre, 2009

Laporta també votaria 'sí' a la consulta d'Arenys

'Si jo fos ciutadà d'Arenys aniria a votar, i donaria el meu suport al sí' El president del FC Barcelona, Joan Laporta, té ben clar que la consulta de demà a Arenys de Munt suposarà un moment clau per a l'esdevenidor del país. És per aquest motiu que ahir no va tenir cap inconvenient en afirmar: 'Si jo fos ciutadà d'Arenys aniria a votar, i donaria el meu suport al sí'. Laporta va ser ahir el protagonista de la Diada, tant al matí en l'homenatge a Rafael Casanova com a la tarda, quan va participar a la manifestació de la Diada sostenint una pancarta que deia: Som una nació, volem estat propi.

Laporta va encapçalar la marxa conjuntament amb l'alcalde d'Arenys de Munt, Carles Móra. Va rebre constantment senyals de simpatia i complicitat per part dels milers de manifestants i va afirmar que era la 'millor manera' que té el poble de Catalunya d'expressar-se 'per reclamar les seves llibertats'.

Els assistents a la manifestació van fer crides en favor seu, als quals el president del FC Barcelona -que va aclarir que hi havia acudit a títol individual-, va respondre aixecant el braç i agraint els missatges de suport.