lo carrer del riu

20 d’octubre, 2009

Barça 1 - Rubin Kazan 2

Puyal 201009

El Barça ha perdut el primer partit de la temporada i ho ha fet on menys s'esperava i on més mal fa, a la Champions, al Camp Nou i davant un equip modest com el Rubin Kazan, a priori condemnat al paper de ventafocs del grup El partit ja ha començat malament, amb una entrada pobre al Camp Nou i amb un gol en fred, al minut 2, de Rayazantsev, que ha provat sort des de molt lluny i li ha sortit un cacau que ha entrat per l'escaire. El Rubin venia a defensar-se i el 0-1 els ha fortificat encara més en la seva idea. El Barça ho ha intentat per tot arreu, però sempre li ha faltat una mica de precisió i una mica de velocitat per crear ocasions molt clares de gol. Tot i això, ha aconseguit redreçar el marcador amb un gol d'Ibrahimovic, caçant una pilota amb el pit i rematant a la mitja volta creuat inapelable. No ha canviat res. Els russos a defensar-se amb els 10 jugadors de camp, amb molta disciplina i intensitat, i el Barça amb molta voluntat i poca inspiració a estavellar-se contra el mun de cames que s'interposaven davant l'àrea. En aquest contexte, la clau del partit l'han tingut dues jugades. En la primera, Messi ha baixat de cap una pilota dins l'àrea i Ibrahimovic de nou ha rematat a gol, però la pilota s'ha estavellat espectacularment contra el travesser. D'aquell 2-1 s'ha passat en pocs minuts a l'1-2 definitiu. Ha estat una pilota perduda al migcamp, la contra llançada per Chori Domínguez i mal defensada pel Barça i la sentència de Karadeniz, imparable per a Valdés. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit