lo carrer del riu

25 d’octubre, 2009

Barça 6 - Saragossa 1

Puyal 251009

Parlaven de crisi, de final de cicle, però el Barça ha contestat al camp. I de quina manera! Els de Guardiola han tornat a mostrar la seva millor versió i han golejat el Saragossa amb un 6 a 1. Tot i les opcions inicials, el primer no ha arribat fins el minut 24. Ha estat obra de Keita que ha rematat una centrada de Messi. Sis minuts més tard, Ibrahimovic ha sorprès tothom amb un llançament de falta espectacularment potent que no ha pogut aturar Carrizo. El partit estava molt ben encarat, però encara el Barça no en tenia prou. A tres minuts del descans, de nou Keita ha engaltat la pilota arribant des de la segona línia després d'una centrada d'Ibrahimovic. Al minut 12 de la represa, els mateixos protagonistes del tercer gol, però amb els papers canviats. Keita ha estat l'autor de la passada i Ibrahimovic ha rematat des del primer pal per fer el quart. El suec ja és pitxitxi de la lliga, empatat amb Villa. Tot i el bon partit del Barça, el Saragossa ha pogut fer el gol de l'honor al minut 78. Ha estat Jorge López després de recollir un refús de Valdés, que ja havia aturat un primer xut d'Ewerthon. Però faltava el gol de Messi. L'argentí, que ja ho havia provat en diferents ocasions, ha anotat al minut 82 picant la pilota per sobre del porter. I finalment, la cirereta del pastís. Keita, un dels millors del partit, ha aconseguit el hat-trick rematant un córner servit per Iniesta.

FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit