lo carrer del riu

lo carrer del riu

01 d’octubre, 2009

Laporta: "La caverna mediàtica espanyolista no tolera que el Barça projecti els catalans internacionalment"

La "caverna mediàtica espanyolista" li té "ganes al Barça, i, en especial, em té ganes a mi". El president del FC Barcelona, Joan Laporta, ha insistit que hi ha una campanya liderada per "mitjans espanyolistes esportius, i no esportius" per "desprestigiar i perjudicar" el club quan travessa "el millor moment de la seva història".

El Barça "projecta els catalans a nivell nacional, estatal i internacional", un fet que "no toleren els mitjans d'aquesta caverna", ha denunciat.

"No podem renunciar als nostres orígens, que són catalans", ha explicat. "Jo em posiciono perquè el Barça històricament s'ha posicionat sempre". En relació a la manifestació que va encapçalar, el president ha recordat que es tractava d'una manifestació "democràtica i pacífica".

Laporta ha assegurat avui que setmanalment rep amenaces de persones anònimes que a través de missatges al seu mòbil li asseguren que li tallaran "el cap i les cames". Ha fet referència a la tensió que sol anar associada amb el càrrec de president del Barça i ha explicat que ha viscut en carn pròpia l'angoixa per l'actuació de gent que ha volgut segrestar els seus fills i que ha amenaçat la família.

Avui: Laporta presenta una denúncia davant els Mossos per amenaces de mort