lo carrer del riu

07 de novembre, 2009

Barça 4 - Mallorca 2

Puyal 071109

El Barça ha tornat a trobar el camí de la victòria després de dos empats seguits. Tot i no fer un gran partit, els de Guardiola han acabat golejant el Mallorca per 4 a 2 i seguiran al capdavant de la classificació, faci el que faci el Madrid en el derbi contra l'Atlètic. El gran protagonista de la primera part ha estat Pedro. El canari ha obert el meló després d'aprofitar una gran assistència d'Ibrahimovic i ha fet el segon per desfer l'empat que ha aconseguit Nunes. El Barça, després del segon gol s'ha retrobat i abans de la mitja part ha anotat el tercer. L'autor del gol ha estat Henry rematant la pilota al segon pal. A la represa, el partit s'ha trencat. El Barça jugava lent i el Mallorca no s'ho acabava de creure. No ha estat fins al minut 88 quan Messi ha transformat un penal que ha patit Ibrahimovic. I ja en el temps afegit, Keita –el del Mallorca– ha retallat distàncies per fer el 4 a 2 definitiu. eldebat.cat: El Barça guanya amb els 'suplents'

FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit