lo carrer del riu

lo carrer del riu

14 de novembre, 2009

Espanya té por de jugar contra Catalunya

El Consell Superior d'Esports (CSE) espanyol se n'ha sortit amb la seva. Tot i que ha sonat l'himne espanyol per megafonia, finalment les seleccions estatals de futvolei masculí i femení no s'han presentat al I Open Internacional de Futvolei de Catalunya, a Coma-ruga, i han evitat així els enfrontaments Catalunya-Espanya que s'hi havien de disputar. D'aquesta manera, la selecció catalana ha passat directament a quarts de final en ambdues categories.

És la primera vegada que la selecció catalana debutava en una competició internacional, després que l’Associació Catalana de Futvolei hagi estat reconeguda per la Federació Internacional de Futvolei i hagi passat a ser membre de ple dret.

El futvolei va néixer el 1965 al carrer Bolívar de Copacabana (Rio de Janeiro, Brasil) per eludir la prohibició de la policia a jugar a futbol a la platja. Es tracta d'un esport col·lectiu que enfronta dos equips de dos o quatre jugadors en una pista de sorra de 18x9 metres. El partit el guanya el millor de 3 sets de 18 punts cadascun.

Avui: Espanya no es presenta al partit de futvòlei contra Catalunya