lo carrer del riu

lo carrer del riu

09 de novembre, 2009

Eurodiputats de Còrsega, Irlanda i Sardenya seran observadors a les consultes del 13D

Eurodiputats corsos, irlandesos i sards seran observadors internacionals per a les consultes que se celebraran el 13 de desembre arreu de Catalunya. Així ho han confirmat als representants de la coordinadora de les consultes sobre la independència que han reclamat a Brussel·les que la UE faci de supervisora de les consultes i que observi les mesures que prengui l'estat espanyol per evitar-ne la celebració. L'Aliança Lliure Europea es planteja també enviar-hi representants.

El representants catalans s'han reunit amb eurodiputats de l'Aliança Lliure Europea (ALE), del Sinn Féin, de Corsica Libera i d'Indipendèntzia Repùbrica de Sardigna per exposar-los el funcionament de les consultes i la situació de conflicte amb l'estat que han generat.

Els representants de la coordinadora es reuniran demà amb els eurodiputats de l'Scottish National Party i el Plaid Cymru per fer-los extensives les peticions i propostes que han fet avui als altres grups. També estudien presentar una moció de suport a les consultes al parlament europeu a través de l'eurodiputat Oriol Junqueras.

Avui: Diputats corsos i sards observaran les consultes del 13-D

directe.cat: Els independentistes de Còrsega i Sardenya enviaran observadors internacionals el 13D