lo carrer del riu

lo carrer del riu

10 de novembre, 2009

Òmnium Osona organtiza la primera jornada de formació sobre el protocol de les consultes

El 13 de desembre cada dia és més a prop, i setmana a setmana s'incrementen els preparatius de cara a la celebració de la primera onada de consultes sobre la independència de Catalunya. Per tal de formar aquelles entitats impulsores de referèndums que encara tinguin dubtes sobre el protocol a seguir durant la jornada electoral, des d'Òmnium Osona es durà a terme aquest cap de setmana la primera jornada de formació específica sobre el protocol de funcionament de les Consultes. L'acte comptarà amb la presència de Jeroni Vinyet, Antoni Reig i Alfons López Tena, impulsors d'Osona Decideix, i és obert a totes aquelles persones que treballin per celebrar un referèndum el 13-D i tinguin dubtes organitzatius.

La voluntat dels formadors és ajudar les entitats novelles a partir de l'experiència de voluntaris en la consulta d'Arenys de Munt. Tot i que més endavant faran d'altres formacions específiques, en aquesta ocasió es vol ajudar les entitats impulsores que a hores d'ara encara no hagin encarat la preparació de la seva consulta local i necessitin assessorament.

La jornada de formació, impulsada per Òmnium Cultural Osona, serà aquest dissabte 14 de novembre al matí a l'Ateneu La Central de Vic.