lo carrer del riu

04 de novembre, 2009

Rubin Kazan 0 - Barça 0

Puyal 041109

No ha pogut ser. Tenir més del 70% de possessió de pilota i rematar 20 vegades a porteria no ha estat suficient per marcar-li un gol al Rubin Kazan i el Barça només ha pogut empatar (0-0) i sumar un punt que manté la incertesa sobre la classificació blaugrana per a la segona fase de la LLiga de Campions. El partit era important per encarrilar la classificació i aspirar al primer lloc del grup i els jugadors blaugranes han sortit endolladíssims i disposats a marcar la diferència el més aviat possible, de manera que als dos minuts de joc Ibrahimovic ja havia xutat al pal en un ma a ma amb el porter Rizhikov.

La gespa era molt alta i el ritme de pilota no ha estat molt ràpid, però els blaugranes han creat més ocasions. Una vaselina de Xavi ha marxat fora per poc, Keita ha fet misto rematant sol dins l'àrea, Messi -molt imprecís al llarg del partit- ha xutat fregant el pal i se li ha escapat un control quan encarava el porter local, que ha tornat a estar encertat després a rematades d'Iniesta, Ibrahimovic i ja a la segona part de Touré El Barça no ha trobat cap facilitat i s'ha afartat de provar-ho fins al final, però el seu afany també ha provocat algun error i el Rubin, que es capaç de defensar-se amb tot 85 minuts i guanyar en els 5 restants, ha tingut novament la seva oportunitat d'endur-se els 3 punts com al Camp Nou. Aquest cop, però, Víctor Valdés ha evitat una derrota que hauria estat també, com a Barcelona, injusta. Una aturada a la recta final de la primera part i, sobretot, dues sortides a peus dels davanters russos a la segona han salvat el Barça d'una segona derrota davant el campió rus. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit (és un dir!)