lo carrer del riu

05 de gener, 2010

Barça 1 - Sevilla 2

Puyal 050110

El conjunt de Guardiola ha començat dominant el partit en uns 35 minuts inicials força bons. Tot i així el Sevilla responia amb arribades clares i fins i tot Pérez Burrull ha anul·lat correctament un gol a Capel, que estava en fora de joc. Abans, però, el Barça havia gaudit d'alguna opció per avançar-se. La més clara un pal de Messi, al minut 24. Però abans del descans, Pérez Burrull ha escalfat el partit en un parell de decisions poc acertades. El matx s'ha descontrol·lat i el col·legiat càntabre no ha pogut redreçar-lo. Al segon temps, Capel ha avançat el Sevilla. Quan el Barça reclamava un penal sobre Ibra, els conjunt de Jímenez ha muntat una bona contra, la pilota ha acabat al segon pal i l'extrem sevillà ha rematat a plaer per superar Pinto. El Barça, amb l'entrada de Xavi, ha tornat a controlar el partit i Bojan ha empatat. Burrull, però, ha anul·lat el gol per un fora de joc –inexistent– d'Ibrahimovic. Al 73, però, el suec ha estat l'encarregat d'igualar després de marxar de Palop i rematar a plaer. Sense temps per celebracions, en la jugada següent, l'àrbitre –tot i que la falta ha estat fora de l'àrea– ha xiulat penal de Txigrinski. Negredo l'ha transformat fent el definitiu 1 a 2. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit