lo carrer del riu

lo carrer del riu

17 de febrer, 2010

Sant Quirze Decideix podrà fer la consulta sobiranista del dia 28 en un local cèntric

La plataforma Sant Quirze Decideix, que impulsa la consulta sobiranista del 28 de febrer en aquesta localitat del Vallès Occidental, podrà disposar finalment de l'espai cultural La Patronal, situat al centre de la població, per celebrar-hi la votació. La plataforma mantenia obert un conflicte amb l'Ajuntament, que havia denegat inicialment la cessió del local i oferia a canvi un espai privat al límit del poble que, a parer de la comissió, tenia unes condicions molt deficients.

Sant Quirze Decideix tindrà a la seva disposició el local de La Patronal durant la jornada electoral del 28 de febrer, segons ha informat la plataforma. El col·lectiu ha valorat positivament aquesta circumstància perquè "es resol un dels obstacles que havia planat damunt la consulta popular que s'ha de celebrar al municipi". L'actitud inicial de l'Ajuntament obeïa a un informe del secretari de la corporació municipal que qüestionava la legalitat de la consulta.

Sant Quirze Decideix té organitzades ja les 13 meses electorals que funcionaran el dia 28. D'aquestes, dues estaran a Les Fonts. La plataforma ha reunit més de 200 voluntaris per atendre la logística de la jornada electoral, alguns d'ells procedents de poblacions veïnes com Sabadell, Sant Cugat, Terrassa i Castellar.