lo carrer del riu

31 de març, 2010

Arsenal 2 - Barça 2

Puyal 310310

El Barça ha empatat al camp de l'Arsenal 2-2 a l'anada dels quarts de final de la Lliga de Campions. A priori, un empat fora de casa a la màxima competició europea i aquestes alçades no hauria de ser un mal resultat, però vist el partit de l'Emirates Stadium queda regust de poc. I és que els dels Pep Guardiola han arribat a dominar el marcador per 0-2, obra tots dos d'Ibrahimovic -que porta quatre partits seguits marcant (Saragossa, Osasuna, Mallorca i Arsenal)- a l'inici de la segona part. A més, al llarg dels primers 45 minuts, el domini blaugrana ha estat aclaparador i si el marcador no s'ha mogut ha estat gràcies a l'encert del porter local, Almunia. Però si al primer temps, malgrat la intensitat del joc, no hi ha hagut gols, aquests han arribat a la represa. Al minut 46, en la primera jugada dels blaugranes després de tornar del vestidor, Ibra, a passada llarga de Piqué, superava Almunia per alt i col.locava el 0-1 a l'electrònic. El 0-2, obra també del suec en un impressionant xut que entrava per l'escaire, pujava al marcador tretze minuts després i semblava deixar l'eliminatòria més que encarrilada. Res més lluny de la realitat, ja que Walcott, que acabava de sortir, retallava diferències al 69 i Cesc, de penal, empatava al 85. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit