lo carrer del riu

lo carrer del riu

20 de març, 2010

Muriel Casals pren el relleu de Jordi Porta a Òmnium

Muriel Casals pren el relleu de Jordi Porta al capdavant d'Òmnium Cultural amb les eleccions que se celebren avui amb una única candidatura. Porta ha presidit vuit anys la institució cultural després d'haver encapçalat una renovació important d'aquesta històrica entitat. Muriel Casals assumeix la responsabilitat màxima d'Òmnium acompanyada d'una junta que també veurà renovada la meitat dels seus membres.

Les eleccions d'avui finalitazaran amb una assemblea oberta a tots els socis on Jordi Porta s'acomiadarà i Casals exposarà les seves intencions i els objectius principals de la junta renovada.

La llista encapçalada per Casals inclou Joan Abellà, gerent del MACBA, l'escriptora Vinyet Panyella, els periodistes Rita Marzoa, Carles Cuní i Vicent Sanchis, els empresaris Oleguer Serra i Jordi Cuixart, el comunicòleg Xevi Montoya, l'editor Gerard Birbe, l'informàtic Toni Reig, els historiadors Soler Sabater i Joaquim Colominas, Roger Buch, Sònia Llinars i Josep Maria Forné. De la junta actual se'n van Miquel Sellarès, Marta Rovira, Jordi Foz, Ramon Rivera i Jordi Sumarroca. directe.cat: Muriel Casals relleva Jordi Porta a la presidència d'Òmnium Cultural amb el suport del 93 % dels vots