lo carrer del riu

lo carrer del riu

04 d’abril, 2010

Ciutadans pel Canvi demana una reunió al PSC per abordar el futur i no descarta deixar de presentar-se junts al Parlament

El PSC ja ha posat en marxa la seva maquinària electoral amb José Montilla com a candidat i amb un equip de campanya ja elegit. Ara caldrà veure com encaixa el seu projecte per a les eleccions al Parlament de la tardor amb Ciutadans pel Canvi (CpC). L'associació cívico-política ja ha demanat una reunió amb el primer secretari del PSC per parlar sobre com col·laborar en el futur. Fonts de CpC preveuen que aquesta trobada es pugui celebrar després del parèntesi de Setmana Santa, tot i que altres apunten que ja hi ha hagut converses de caràcter informal.

Des de Ciutadans pel Canvi es deixa clar que la seva voluntat és seguir col·laborant amb els socialistes catalans en el futur, tot i que, per fer-ho, tenen diferents opcions a sobre de la taula. Així, tot i que no hi ha cap decisió presa en cap direcció, no es descarta la possibilitat de no tornar a repetir la coalició amb els socialistes catalans. Aquesta és una opció tot i que, al mateix temps, també deixen clar que, si s'acorda tornar a anar junts al Parlament, hi haurà gent de Ciutadans pel Canvi disposada a donar el pas.