lo carrer del riu

lo carrer del riu

23 d’abril, 2010

L'actriu de cine porno Maria Lapiedra vota 'sí' a la independència a Mollerussa

L'actriu mollerussenca de cinema eròtic Maria Pasqual, coneguda artísticament com a Maria Lapiedra, ha votat de forma anticipada que sí a la independència de Catalunya en la consulta sobiranista que s'organitza a diferents municipis del país aquest 25 d'abril. Lapiedra, que ja va anunciar la setmana passada el seu suport a la consulta i en concret a la Plataforma Mollerussa Decideix, ha revelat el contingut del seu vot tot just després d'efectuar-lo. Així mateix, l'actriu eròtica ha aprofitat la visita a la seu de la Plataforma per fer campanya a favor del vot i ha instat a tots els majors de 16 anys a anar a les urnes el pròxim diumenge.

Preguntada per la imatge que dóna sobre aquest posicionament catalanista i independentista a Madrid i dins el gremi del seu ofici, Lapiedra ha contestat que no està ben vist, però que a ella li agrada defensar el que creu. En aquest sentit ha recordat que es va llicenciar en Filologia Catalana i que va fer el treball de recerca sobre la independència de Catalunya.

Els responsables de la Plataforma Mollerussa Decideix consideren que amb la invitació a votar d'aquesta actriu eròtica del municipi es dóna un senyal de plena normalitat en el procés de realització de les consultes independentistes arreu del país.