lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 d’abril, 2010

Unes 6.000 persones assisteixen a l'inici de la temporada taurina a Barcelona

Al voltant de 6.000 persones, menys d'un terç de la capacitat de La Monumental de Barcelona, han anat aquest diumenge a l'inici de la temporada taurina a la capital catalana. Malgrat que el cartell comptava amb la presència d'algunes de les principals figures del toreig actual -Jesulín d'Ubrique, Manuel Díaz 'El Cordobés' i David Fandila 'El Fandi'-, i que el Parlament debat la prohibició de les corrides a Catalunya, l'entrada ha estat discreta. El preu de les localitats oscil·lava entre els 23 i els 130 euros.

Nombrosos mitjans de comunicació s'han acreditat per cobrir l'inici de la Fira de la Mediterrània 2010, que comptarà amb 17 festeigs taurins fins a setembre, i que podria ser l'última en cas que la cambra| catalana decideixi finalment abolir aquest tipus d'esdeveniments.

A l'entrada, amb prou feines dues desenes d'activistes s'han concentrat per demanar el fi de les corrides, amb cartells que mostraven fotografies de toros agonitzant al mig de bassals de sang i la pregunta de 'Per què?' al costat del missatge de 'Stop'. No hi ha hagut incidents. Avui: El torero José Tomás queda ferit molt greu després de l'envestida d'un toro a Mèxic