lo carrer del riu

04 de maig, 2010

Barça 4 - Tenerife 1

Puyal 040510

Ja ho va avisar ahir Guardiola a l'assegurar que el partit davant el Tenerife no seria gens fàcil. "Em recorda el del Xerez". I així ha estat. El Barça ha golejat el Tenerife al Camp Nou (4-1), però ha hagut de treballar molt més del que s'esperava. Sobretot a partir de l'empat de l'equip canari gairebé al final de la mitja part que ha posat l'ai al cor a l'afició blaugrana. Messi ha avançat els blaugranes (m.17) a l'aprofitar una assistència d'Ibrahimovic de cap. El gol ha donat tranquil·litat a l'equip de Guardiola, que ha dominat completament el joc, excessivament lent ja que la gespa era molt pesant per la intensa pluja que ha caigut durant tot el dia i que tampoc ha parat durant el partit. Guardiola ha mogut la banqueta després del descans i ha fet entrar Pedro per Piqué, que ha patit un cop. L'extrem canari ha donat molta més mobilitat a l'atac. A falta de mitja hora, el tècnic també ha rellevat Ibrahimovic després que Bojan anotés el segon gol (m. 63) a l'aprofitar una gran assistència d'Alves, que ha tornat a jugar els 90 minuts malgrat la seva lesió al soli de la cama esquerra. Pedro (m. 77) i Messi, ja en el descompte, han tancat la golejada, que deixa els blaugranes a quatre punts del Madrid, que demà ha de guanyar el Mallorca a l'Ono Estadi si vol seguir a un punt del líder. Amb aquesta victòria, el Barça ja suma 93 punts, rècord absolut de puntuació de la història de la Lliga. Messi, per la seva part, amb els seus dos gols, en comptabilitza 31 en el campionat i es destaca en la classificació pel Pitxitxi i la Bota d'Or. FOTOGALERIA SPORT: Les millors imatges del partit