lo carrer del riu

lo carrer del riu

07 de maig, 2010

'Magic journey to Africa' ('Viatge màgic a l'Àfrica')

El 'Viatge màgic a l'Àfrica' del periodista Jordi Llompart arriba als cinemes del país aquesta setmana. El film, en tres dimensions, narra el viatge màgic i espiritual d'una noia de deu anys a través de la imaginació pe trobar un amic que viu a l'Àfrica. Rodat en anglès, només pot veure's en català en sis cinemes del país.

Després de la seva trobada amb un infant africà hospitalitzat, Jana, de deu anys, comença un viatge fantàstic per l'Àfrica per cercar-lo. Acompanyada del seu cavall amb ales, Jana coneixerà Mel, el seu nou millor amic, i plegats viuran autèntiques aventures amb animals, plantes i criatures fantàstiques. Amb l'ajuda de la seva fada madrina, Jana creuarà els límits de la imaginació i aprendrà a superar els obstacles. Aquest és un viatge espiritual per als adults i un viatge màgic per als més petits. Un relat que trasllada un missatge profund sobre l'amistat, l'amor, la passió, la naturalesa i la imaginació.

El film pot veure's en català només als cinemes Albèniz (Girona), Illa Carlemany (Andorra), Girona (Barcelona), Ocine (Girona), Sucre (Vic) i Urgell (Mollerussa).