lo carrer del riu

lo carrer del riu

24 de maig, 2010

Pascual proposa a Paradores gestionar el futur hotel-balneari de Cardó

Després del trencament de converses l’any 2007 amb el grup Peralada per a que assumís la gestió del futur hotel-balneari de luxe de Cardó, Leche Pascual obrí negociacions amb altres operadors. A principis de l’any 2009, semblava que l’acord amb l’empresa Termes Orion era imminent però l’operació tampoc fructificà.

L’alcalde de Benifallet, Jordi Monclús, apuntava aquesta setmana que Termes Orion havia assumit l’estiu de 2008 la gestió d’un nou balneari amb aigua Font Vella a Sant Hilari Sacalm, on l’empresa gestora havia dipositat bona part de les seves energies. Termes Orion, amb tot, ha mantingut contactes amb Pascual i ha visitat les instal·lacions de l’antic balneari. El representant de la propietat a Catalunya, Ramon Cardús, apuntava que Orion continua essent «una de les empreses gestores possibles. No està descartada, però tenim la porta oberta a diverses opcions».

Una d’aquestes opcions és la potent empresa pública Paradores de Turismo, que disposa d’una xarxa de 93 establiment hotelers d’alta gamma ubicats en edificis històrics d’arreu d’Espanya. Ara fa poc més d’un mes, responsables de Leche Pascual van mantenir una primera conversa amb el president de Paradores, Miguel Martínez, gràcies a la mediació del senador socialista ebrenc, Joan Sabaté.