lo carrer del riu

lo carrer del riu

25 de juny, 2010

Ajornat l'augment del rebut de la llum previst per a l'1 de juliol

Algo chiquitito!!! El ministre d'Indústria, Turisme i Comerç, Miguel Sebastián, ha anunciat aquest dijous que el Govern suspendrà l'apujada de la tarifa del llum el juliol i buscarà amb el Partit Popular un acord que inclogui una "profunda revisió de costos" del sistema elèctric en què no hi hagi "línies vermelles".

Després de ser preguntat si aquesta disposició de diàleg sense restriccions inclou també la revisió del tancament de la central burgalesa de Santa María de Garoña, ha assegurat que el seu objectiu és mirar "cap endavant" i que "la situació econòmica és molt difícil". "Cal mirar el futur amb un horitzó ampli sense línies vermelles", ha insistit.

Sebastián ha explicat que la suspensió de l'apujada de la tarifa afecta en principi només la revisió de juliol i ha considerat que, una vegada pres "el temps" per a la revisió de costos, s'actuarà sobre els ingressos. A més, ha dit haver rebut una "resposta també positiva" de CiU a la recerca d'un pacte d'Estat sobre energia. Ui, amb estos no hi contàvem!

I qui l'entèn el rebut de la llum ?